Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Thursday
2018-05-24
5:12 AM
ΑΦΥΠΝΗΣΤΙΤΕΑΝΤΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
Save
MENU
ντοκουμεντο
αληθειες
αληθεια fb
παγκοσμια κυβερνησ
μασονικη ελλας1
μασονικη ελλας 2
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
ολα ειναι ψεμα
ξυπνα απ το ματριξ
απατη θερμοκηπιου
αληθεια 10 λεπτα
ψυχιατρικη θανατου
σχεδιο μονσαντο
σατανικη disney
γγιατι μας ανεχοντ
Login form
Main » Files » My files

Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ...ΑΡΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ!
2011-09-30, 10:57 PM

Ο ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ...ΑΡΑ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ!

Όταν ο Μιχαλολιάκος έγραφε σε βιβλία για τον ερχομό του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ! Πώς ένας οπαδός του ΕΩΣΦΟΡΟΥ, παριστάνει τελευταία τον "Ελληνορθόδοξο" για να βγάζει λεφτά!


Στην αριστερή σελίδα διαβάζουμε για την έλευση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ:

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΔΙΔΑΧΗ
ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΑΛΙ ΔΩΣΜΟΥ!

Στην δεξιά σελίδα, κάτω κάτω βλέπουμε την υπογραφή. ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

Παίρνουμε τώρα το βιβλίο του Μιχαλολιάκου "Η εξομολόγηση ενός εθνικού" , εκδόσεις "Ελεύθερη Σκέψη" και διαβάζουμε το εξής ποιήμα του Μιχαλολιάκου:

O ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ

Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος

Σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία

Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,

Σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.

Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει

Και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι

οι ποιητές ξυπνούνε,

Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο

Μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν

Και τα στοιχειά της νύχτας ξαναζούνε

Οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.

Και αυτός στην μέση του ναού,

Στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,

Στο βάθρο του βωμού,

Τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος

Την ώρα δοξάζει της θυσίας

Των ευγενών ενστίκτων και της βίας

Αυτός ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν

Νίκος Μιχαλολιάκος

Το ποιήμα του Μιχαλολιάκου μεταξύ άλλων μιλάει για ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ στον ΣΑΤΑΝΑ, και ταυτίζεται με την απόλυτα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ προσπάθεια κάποιων ΕΒΡΑΙΩΝ, να συκοφαντήσουν τον Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, έναν πολιτισμό του ΦΩΤΟΣ, ταυτίζοντας έναν θεό των βοσκών, Πάνα, που καμιά σχέση δεν είχε με όλα αυτά, με τον Σατανά των Εβραίων!

Ομως η αρχαία ελληνική θρησκεία, ήταν καθαρά Ηλιακή θρησκεία , θρησκεία του Φωτός και ήταν πολέμια της ΝΕΓΡΟΣΗΜΙΤΙΚΗΣ προέλευσης λατρείας του ΣΑΤΑΝΑ και των τελετουργικών της.

Είναι βέβαιο ότι ο Μιχαλολιάκος προσπάθησε από την μια πλευρά να προωθήσει την συκοφαντική προπαγάνδα Σιωνιστικών κύκλων που προσπάθησαν να εμφανίσουν τους Αρχαίους Έλληνες ως Σατανιστές και Σατανολάτρες , και από την άλλη να διαβάλλει τις ψυχές νέων παιδιών που πήγαιναν στην Χρυσή Αυγή και ήθελαν να μάθουν για την αρχαία ελληνική θρησκεία, παρουσιάζοντάς τους αυτή την θρησκεία με έναν τελείως ψεύτικο τρόπο και περιεχόμενο, ως Σατανισμό και προσπαθώντας έτσι να ΜΥΗΣΕΙ και να ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!

Σκεφτείτε τους αφελείς ανυποψίαστους γονείς που άφηναν τα παιδιά τους να πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή νομίζοντας ότι θα μάθουν για ΕΛΛΑΔΑ, Ελληνικό πολιτισμό ή για Ελληνορθοδοξία και εκεί ο Μιχαλολιάκος τα προσηλύτιζε στον ΝεγροΣημιτικό Σατανισμό!

Μάλιστα στην βρωμερή ιστοσελίδα μελών της Χρυσής Αυγής , www.webwar3.gr, εκτός από βίντεο με ζώα που τα καίνε ζωντανά δημοσιεύονταν συχνά και Σατανιστικά κείμενα, ενώ σε διάφορα φόρουμ προβοκάτσιας, στοχοποίησης εθνικιστών, συκοφάντησης και διαστρέβλωσης, εμφανίζεται συχνά αρθογράφος με το ψευδώνυμο "ΜΕΓΑΣ ΠΑΝ"

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Μιχαλολιάκος βλέποντας ότι το πρότυπό του και παλιός φίλος του λαμόγιο ο Καρατζαφέρης (μάλιστα ο Μιχαλολιάκος διέταζε Χρυσαυγίτες να πηγαίνουν ως μπράβοι του Καρατζαφέρη σε διάφορες κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ, όταν ακόμα ο Καρατζαφέρης ήταν στην ΝΔ! Μετά από χρόνια ανεπιτυχών προσπαθειών του Μιχαλολιάκου να κατέβει βουλευτής με το ΛΑΟΣ και πλήρους σιγής της ΧΑ για το ρόλο του ΛΑΟΣ, μετά από κάποιο τηλέφωνο που έκανε στον Καρατζαφέρη, ο Μιχαλολιάκος έχασε κάθε του ελπίδα και ετσι μετά από μια νέα κωλοτούμπα βγήκε τότε το σύνθημα της ΧΑ "Εναντίον όλων" ), βγάζει λεφτά παριστάνοντας τον Ελληνορθόδοξο, παριστάνει τώρα και αυτός τον Ελληνορθόδοξο προσπαθώντας να εξαπατήσει παραπλανώντας το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών!

Πολλοί άσχετοι που δεν γνωρίζουν τίποτε για ότι συμβαίνει στην Χρυσή Αυγή, όμως νομίζουν ότι αυτά τα έκανε ο Μιχαλολιάκος μόνο στο παρελθόν και ότι τώρα πλέόν έχει σταματήσει να στηρίζει τον Σατανισμό.

Κάνουν λάθος...

Δείτε ποιον διόρισε ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος , με προσωπική του απόφαση , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής , στο πρόσφατο 7ο συνέδριο:

Πρὀκειται για τον Γιώργο Γερμενή γνωστό με το ψευδώνυμο "Καιάδας".
Τις παραπάνω φωτογραφίες του τις έχε δημοσιεύσει ο ίδιος στο διαδίκτυο από όπου και τις βρήκαμε. Άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να αναδημοσιευτούν και εδώ.

Εφόσον ο Μιχαλολιάκος ήδη δημοσίεσε την εφημερίδα και στην ιστοσελίδα του το ονοματεπώνυμό του, όπως και όλων των άλλων της "κεντρικής επιτροπής" που διόρισε ο ίδιος για το μαγαζί του, δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφερθεί το όνομά του και εδώ.


Ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς , τι έχει να πει για όλα αυτά;
Έχει βάλει έμβλημα στν εφημερίδα του τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και λέει για Ελληνορθοδοξία. Πως είναι δυνατόν κάποιος που δηλώνει Xριστιανός Oρθόδοξος, να κουβαλάει εδώ και χρόνια πλήθος ελληνορθόδοξων εθνικιστών ως ακροατήριο σε εκδηλώσεις που στηρίζουν ένα κόμμα που στην κεντρική του επιτροπή υπάρχουν κύκλοι που προωθούν τον Σατανισμό και μολύνουν με αυτόν τις ψυχές της ελληνικής νεολαίας;

Πως είναι δυνατόν ο Σάββας Χατζηπαρασκευάς να δηλώνει Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά ταυτόχρονα να στηρίζει την πέμπτη φάλαγγα του Σατανισμού μέσα στο εθνικιστικό κίνημα;

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, αν ο Χατζηπαρασκευάς στηρίζει πράγματι την ελληνορθοδοξία, καλείται να βγει και να καταδικάσει τον διορισμό του Σατανιστή Γερμενή από τον Εωσφοριστή Μιχαλολιάκο στην Κεντρική επιτροπή της Χ.Α. που κλέβει ψήφους Ελληνορθόδοξων. Επίσης καθώς ο Γερμενής κατεβαίνει συνεχώς υποψήφιος με την Χ.Α. καλείται να καλέσει δημόσια τους Έλληνες εθνικιστές να μην τον ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές.

Εάν βγει και τα κάνει αυτά ο Σάββας, τὀτε θα αποδείξει ότι είναι πράγματι ειλικρινής και συνεπής με τις πολιτικές θέσεις του.
Αν όμως δεν τα κάνει αυτά και μάλιστα άμεσα, σημαίνει ότι ο Χατζηπαρασκευάς δεν είναι τελικά Ελληνορθόδοξος και τον παριστάνει και αυτός, όπως τόσοι άλλοι (π.χ. ο Καρατζαφέρης), για να στηρίζει το μαγαζάκι του τον Στόχο...
Αναμένουμε να δούμε τι απὀ τα δύο θα πράξει.

Category: My files | Added by: anti-ntp
Views: 1619 | Downloads: 0 | Comments: 18 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
ΜΟΥΣΙΚΗ

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Search
τι εστι bildeberg
Site friends
 • Create a free website
 • Online Desktop
 • Free Online Games
 • Video Tutorials
 • All HTML Tags
 • Browser Kits
 • ελλινικη bildeberg
  σχεδιο μειωσης πλ
  ξεμπροστιασμα
  σκοτεινες δυναμεις
  ελεγχος νου
  ελεγχος νου 2
  ελεγχος νου 3
  σχεδιο μπλε ακτινα
  μικροτσιπ
  η αληθεια για 9/11
  Ελληνικο ονειρο
  ψευτικο χρεος

   Copyright MyCorp © 2018
  Website builderuCoz