Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Friday
2018-12-14
6:17 AM
ΑΦΥΠΝΗΣΤΙΤΕΑΝΤΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
Save
MENU
ντοκουμεντο
αληθειες
αληθεια fb
παγκοσμια κυβερνησ
μασονικη ελλας1
μασονικη ελλας 2
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
ολα ειναι ψεμα
ξυπνα απ το ματριξ
απατη θερμοκηπιου
αληθεια 10 λεπτα
ψυχιατρικη θανατου
σχεδιο μονσαντο
σατανικη disney
γγιατι μας ανεχοντ
Login form
Main » Files » My files

KAΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΩΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΟ FORUM 3)
2011-10-02, 4:10 PM

ΙΣΙΔΑ

H IΣΙΔΑ ΗΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΩΡΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ....
ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ,ΟΣΙΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΗΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΗΤΑΝ..ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ-ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ....
Ο ΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ..!!!

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΟ ΤΗΣ ΙΣΙΔΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑΜΕΝΟ..ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΕIΡΟΠΟΙΗΤΟ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟ...
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η WIKIPEDIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ

Οι Έλληνες την εξομοίωσαν άλλοτε με τη Δήμητρα, άλλοτε με την Ήρα ή τη Σελήνη, ακόμα και με την Αφροδίτη, συγχέοντας την Ίσιδα με την Άθωρ. Αρχικά ήταν πολύ μικρή θεότητα του Δέλτα του Νείλου, κυρία του Περ Χεμπέτ, βόρεια της Βουσίριδος, όπου και βρισκόταν το ιερό της. Από τα αρχαία ακόμη χρόνια, η πολιτική του ιερατείου την έδωσε σύζυγο στον θεό της γειτονικής πόλης Όσιρι, μαζί με τον οποίο και τον γιο της Ώρο σχημάτισε την Οσιρική τριάδα. Το ιερόγλυφο του ονόματός της σήμαινε αρχικά «(θηλυκό) της σάρκας», δηλαδή θνητή φύση, και είναι πιθανόν πως η θεότητα προήλθε από τη συγχώνευση θεοποιημένων βασιλισσών. Η λατρεία της ήταν δημοφιλής ακόμη και στη Ρωμαϊκή εποχή. Στην ακμή της η θεά είχε τους δικούς της ιερείς και πολλούς ναούς. Στην νήσο Φίλαι του Δέλτα του Νείλου υπήρχε ο μεγαλύτερος ναός της, ο οποίος μεταφέρθηκε στη νήσο Αγκιλκία στην περίοδο 1975-1980. Ο Πλούταρχος ερμήνευε το όνομά της ως γνώσις.

 Ισιδα, μια θεά συνετή και κόσμια, που μαζί με τον σύζυγό της τον Οσιρι και τον μονάκριβο γιο της τον Ωρο, αποτελούν τη σημαντικότερη θεϊκή τριάδα του αιγυπτιακού πανθέου, με έντονη παρουσία όχι μόνον στην αρχαία Αίγυπτο αλλά και στον αρχαίο ελληνο-ρωμαϊκό κόσμο. 
Με την κατάρρευση του κυρίαρχου θεσμού της πόλης-κράτους στην αρχαία Ελλάδα κατά τον 4ο αι. π.Χ. παρατηρείται και μια αξιοσημείωτη κατάπτωση της επίσημης ελληνικής θρησκείας, αυτής δηλαδή των δώδεκα θεών του Ολύμπου. Οσο περνούσαν τα χρόνια, το γεγονός αυτό γινόταν όλο και πιο αισθητό. Ετσι, οι μεγάλες λαϊκές μάζες άρχισαν να αναζητούν την αρωγή πιο οικείων θεοτήτων. Οι θεότητες αυτές βρίσκονταν πιο κοντά στους ανθρώπους, γιατί γνώριζαν τον ανθρώπινο πόνο και συμμετείχαν ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων τους. Τέτοιες θεότητες υπήρχαν κυρίως στα πάνθεα της Ανατολής, τα οποία ήταν εύκολα προσιτά εξαιτίας της ουσιαστικής ανεξιθρησκείας που επικρατούσε στην αρχαία Ελλάδα.
Μια από τις πρώτες αλλοδαπές θεότητες που πλησίασαν οι Ελληνες ήταν η Ισιδα, που τους ήταν γνωστή από παλιά ως θεά της βλάστησης και του κάτω κόσμου και γι' αυτό την ταύτιζαν με τη δική τους Περσεφόνη και κυρίως με τη Δήμητρα. Η λατρεία της στον ελληνικό χώρο απαντά ακριβώς από τον 4ο αι. π.Χ., οπότε και παρατηρείται ένας βαθμιαίος εξελληνισμός της, πράγμα αισθητό και στην εικονογραφία της, αφού δεν απεικονιζόταν πλέον κατά τον αιγυπτιακό τρόπο, δηλαδή με κεφαλή αγελάδας. Συγχρόνως έχουμε μια ριζική αναμόρφωση της προσωπικότητάς της, καθώς εμπλουτίζεται με πολλές νέες ιδιότητες. Ετσι γίνεται «τροφός και μητέρα του σύμπαντος», «μεταμορφώνεται σε όλες τις μορφές και σε όλα τα είδη», διακρίνεται από έναν έμφυτο έρωτα για καθετί αγαθό και αποστρέφεται το κακό. Με την εξελληνισμένη μορφή της και με τις νέες της ιδιότητες, που συνεχώς αυξάνονται, γίνεται αποδεκτή από όλους τους λαούς της Μεσογείου και σ' αυτό καθοριστική είναι η συμβολή της δυναστείας των Πτολεμαίων στην Αλεξάνδρεια.
Η λατρεία της Ισιδας διαδόθηκε ευρέως επειδή οι Πτολεμαίοι την προέβαλλαν ως την πιο καλόβουλη, καλοπροαίρετη, μειλίχια και πολυεύσπλαχνη θεά που είχαν γνωρίσει ως τότε οι άνθρωποι, καθώς η ίδια, αν και θεά, δοκίμασε αβάσταχτο πόνο και γνώρισε ποικίλα βάσανα όταν, ως αφοσιωμένη νεαρή σύζυγος, αναζητούσε μέσα σ' έναν σκοτεινό κόσμο τον αδικοχαμένο και κατακρεουργημένο σύζυγό της και ως στοργική μητέρα αγωνιζόταν με αυτοθυσία να σώσει το ανήλικο παιδί της που κινδύνευε. 
Ονομασία μιας από τις σημαντικότερες θεές της αρχαίας Αιγύπτου. Ως σύζυγος του Όσιρι πήρε πρωτεύοντα ρόλο μετά τον θάνατό του. Ανακάλυψε και ένωσε τα κομμάτια του σώματος του νεκρού συζύγου της, ήταν η κύρια θρηνωδός στην κηδεία του και με τη δύναμή της του ξανάδωσε ζωή.
Η Ίσις έκρυψε το γιό της Ωρο από τον Σηθ τον δολοφόνο του συζύγου της. Η λαϊκή πίστη θεωρούσε την Ίσιδα και τον Ώρο ως το τέλειο πρότυπο μητέρας και γιού και της προσέδωσαν τον χαρακτηρισμό της θεάς-προστάτιδας. Θεωρείτο επίσης και μεγάλη μάγισσα, που και ο Άνουβις, ο θεός του θανάτου, υποτασσόταν στη θέλησή της. Προστάτευε δε τους νεκρούς μαζί με τις θεές Νέμφυς, Νηίθ και Σεχμέτ.
Απεικονιζόταν ως γυναίκα με το ιερογλυφικό σύμβολο του θρόνου στο κεφάλι της, είτε μόνη της καθισμένη σε θρόνο ή κρατώντας αγκαλιά το βρέφος της Ώρος, είτε γονατιστή μπροστά σε φέρετρο.
Στην Αλεξάνδρεια αφιερώθηκαν σ΄αυτήν πολλοί ναοί, όταν η θεά ανακηρύχθηκε προστάτις των ναυτικών. Από τους πιο γνωστούς είναι ο ναός της Ναναίας Ίσιδος, που συλλατρευόταν με τον Σάραπι και τον Αρποκράτη.
Σύντομα κατά την ελληνιστική εποχή η λατρεία της εξαπλώθηκε και στα νησιά του Αιγαίου και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Προσέλαβε ελληνορωμαϊκά χαρακτηριστικά, ταυτίστηκε με τη Δήμητρα και συνδέθηκε με τον Δία-Σάραπι και οι τελετουργίες προς τιμή της έμοιαζαν με τα Ελευσίναι Μυστήρια.


ολοι μπορειτε να διακρινετε την ισιδα στην απο κατω φωτογραφια..αναμεσα στους θεους των αιγυπτιων...
καποιοι οχι αδικως τους αποκαλουν ρυπαρα γενη...
και ομως η ισιδα λατρευοταν και στην αρχαια ελλαδα!!!

Η Ίσιδα παριστάνεται συχνά σε αγάλματα καθισμένη, ενώ στα γόνατά της κρατά
τον Ώρο. Φορά στο κεφάλι τον ηλιακό δίσκο μεταξύ δύο κεράτων.
Συχνά επίσης παριστάνεται σαν νεκρική θεά, ενώ βοηθά τον Όσιρι. Οι Έλληνες, όταν τον Ζ' π.Χ. αιώνα πήγαν στην Αίγυπτο και έμαθαν ότι η Ίσιδα είναι η μεγαλύτερη θεά του αιγυπτιακού πανθέου, ενώ πολλοί την ταύτισαν με την Ιώ, τη μητέρα του Απόλλωνα.

Ίσις ήταν μία από τις μεγάλες θεότητες των αρχαίων Αιγυπτίων. Ήταν κόρη του Ατούμ και της Νουτ, αδελφή και σύζυγος του Οσίριδος, μητέρα του Ώρου. Ήταν η προσωποποίηση της Γης, ενώ ο Όσιρις ήταν προσωποποίηση του Νείλου. Τον Όσιρι όμως κατακρεούργησε ο αδελφός του Σεθ, που έριξε τα μέλη του στον ποταμό. Από τότε, την πρώτη θέση στη θεογονία παίρνει η Ίσις, που ανέθρεψε το γιο της Ώρο, που, με τη βοήθεια του Θωθ, νίκησε τον Σεθ και θα τον σκότωνε, αν δεν επενέβαινε η Ίσις, που λυπήθηκε τον αδελφό της και τον έσωσε. Ο Ώρος τότε αγανάκτησε και την αποκεφάλισε, αντικαθιστώντας το κεφάλι της με κεφάλι αγελάδας. Η λατρεία της τριάδος Ίσις, Όσιρις και Ώρος απλώθηκε σε όλη την Αίγυπτο. Αντίστοιχη θεότητα του ελληνικού πανθέου είναι η Δήμητρα. Οι Έλληνες του 7ου αιώνα, που επισκέφθηκαν την Αίγυπτο, ταύτισαν την Ίσιδα προς την Αργεία Ιώ, κόρη του Ινάχου και εκλεκτή του Δία, που είχε μετατραπεί από το βασιλιά των θεών σε αγελάδα και που κατέφυγε τελικά στην Αίγυπτο, όπου μεταμορφώθηκε πάλι σε γυναίκα και γέννησε, από τον Έπαφο, τον Αίγυπτο και τον Δαναό.
«Το σπουδαιότερο κέντρο λατρείας του Σάραπη και της Ίσιδας στην Ελλάδα, σε όλη την ελληνιστική και ρωμαϊκή περίοδο, ήταν στη Δήλο, όπου το πρώτο Σαραπείο ιδρύεται το 220 π.Χ. Στον Μαραθώνα, δίπλα στη θάλασσα, στο έλος της Μπρεξίζας και 1.500 μ. νότια από τον τύμβο των Αθηναίων, βρέθηκαν τα λείψανα μεγάλου αιγυπτιακού ιερού της Ίσιδας του 2ου αιώνα μ.Χ. Από τον περίβολο διατηρείται τμήμα με μνημειακό πρόπυλο. Μπροστά από το πρόπυλο βρέθηκε αιγυπτιάζον μαρμάρινο άγαλμα σε υπερφυσικό μέγεθος: Νεαρός άντρας στη γνωστή μετωπική στάση, με τα χέρια κολλημένα στα πλευρά, προβάλλει το αριστερό πόδι. Φοράει περίζωμα και πόλο. Μαζί του βρέθηκε το κάτω μέρος μαρμάρινου αγάλματος της Ίσιδας, με τις χαρακτηριστικές πτυχές του ιματίου που δένεται μπροστά στο στήθος (ισιακόν άμμα). Σε τμήμα από το υπέρθυρο της εισόδου σώζεται ανάγλυφος ηλιακός δίσκος και γύρω του ουραίος (φίδι), σύμβολα της θεάς. Από το μνημειακό πρόπυλο, μαρμαροστρωμένη πομπική οδός οδηγεί στο ναό της Ίσιδας. Μέρος της λατρείας τελείται στον υπαίθριο χώρο του ναού, στην αποκορύφωσή της όμως φτάνει μέσα στο άδυτο, όπου και το άγαλμα της θεάς.
Στη ρωμαϊκή εποχή είχαν καθιερωθεί δύο μεγάλες γιορτές της Ίσιδας. Στα Πλοιαφέσια, ιερέας και μυημένοι εγκαινίαζαν τη νέα περίοδο της ναυσιπλοΐας ρίχνοντας το πλοίο της Ίσιδας στη θάλασσα. Στα Ισεία, γιόρταζαν τη «ζήτηση» και «εύρεση» του Όσιρη, που συμβόλιζε το θάνατο και την ανάσταση του θεού.
Στην ανατολική πλευρά του περιβόλου, ήρθε στο φως πολυτελές βαλανείο, σύγχρονο με το ναό. 

το παρακατω ματακι ειναι του γιου της του ωρου....
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ????ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΧΑΘΗΚΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ...!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ..ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΟΝΙΣΑΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ....

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΕΟΤΗΤΕΣ...
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ....ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣΩΝΩΝ ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΙΣΤEΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝ ΧΡΙΣΤΟΣ..

Η ΠΙΣΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΝΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ...
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ...

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΧΟΛΗ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ...(ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ)
ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΣΑ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΩΟ..!!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΗΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΗΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΕΝΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΑΤΕΡ ΠΑΗΣΙΟΥΣ,ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ....

ΤΟ ΑΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΜΟΓΓΟΛΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ... ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΑΡΤΕ  ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ...ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ


ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΗΝΕΣ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ...
ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ...

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΕΛ....ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΘΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ..!!

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΝ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΛΙΣΤΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ SEX ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ!!!


ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΥΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ-ΕΝΣΚΛΑΒΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ!!!

Πρωτόκολλο Πρώτο 
Οι Χριστιανικοί λαοί αποκτηνώθηκαν από τα ισχυρά ποτά, η νεολαία τους αποβλακώθηκε από τις κλασσικές σπουδές και από την πρόωρη ακολασία, στην οποία την έχουν σπρώξει οι πράκτορές μας - οικοδιδάσκαλοι, υπηρέτες, γυναίκες παιδαγωγοί στα σπίτια των πλουσίων - οι υπάλληλοί μας αλλού, οι γυναίκες μας στους τόπους διασκεδάσεως των Χριστιανών. 

Πρωτόκολλο Τρίτο 
 Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί. 

Πρωτόκολλο Ενδέκατο
Τούτο χρησίμευσε για βάση στη διοργάνωση από' μας του μυστικού μασονισμού που δεν γνωρίζει ο κόσμος και τους σκοπούς του οποίου ούτε καν υποπτεύονται οι ηλίθιοι Χριστιανοί, που προσελκύονται από' μας στην ορατή στρατιά των στοών, για να παραπλανήσουμε τα βλέμματα των αδελφών τους. 

Πρωτόκολλο Δέκατο Έκτο 
Το σύστημα της κατάπνιξης της σκέψης μπήκε ήδη σε εφαρμογή με τη μέθοδο που ονομάστηκε «διδασκαλία με εικόνες» και που θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε υπάκουα ζώα που δε θα σκέπτονται και θ' αναμένουν την παράσταση των πραγμάτων με εικόνες, για να τ' αντιληφθούν...

ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!


ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΟ...
ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....


ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΜΕΡΑ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ...ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..!!
ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΜΗ ΠΑΤΑΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ...

Category: My files | Added by: anti-ntp
Views: 379 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
ΜΟΥΣΙΚΗ

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Search
τι εστι bildeberg
Site friends
 • Create a free website
 • Online Desktop
 • Free Online Games
 • Video Tutorials
 • All HTML Tags
 • Browser Kits
 • ελλινικη bildeberg
  σχεδιο μειωσης πλ
  ξεμπροστιασμα
  σκοτεινες δυναμεις
  ελεγχος νου
  ελεγχος νου 2
  ελεγχος νου 3
  σχεδιο μπλε ακτινα
  μικροτσιπ
  η αληθεια για 9/11
  Ελληνικο ονειρο
  ψευτικο χρεος

   Copyright MyCorp © 2018
  Website builderuCoz