Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Tuesday
2018-12-18
4:12 PM
ΑΦΥΠΝΗΣΤΙΤΕΑΝΤΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
Save
MENU
ντοκουμεντο
αληθειες
αληθεια fb
παγκοσμια κυβερνησ
μασονικη ελλας1
μασονικη ελλας 2
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
ολα ειναι ψεμα
ξυπνα απ το ματριξ
απατη θερμοκηπιου
αληθεια 10 λεπτα
ψυχιατρικη θανατου
σχεδιο μονσαντο
σατανικη disney
γγιατι μας ανεχοντ
Login form
Main » Files » My files

Αγανακτισμένοι Σχιζο-φρενείς no2
2011-10-03, 2:22 AM
Τα προβλήματα ΠΟΤΕ δεν μπορούν να τα λύσουν αυτοί που τα δημιουργούν ειδικά όταν εξακολουθούν να σκέφτονται -και να δρουν με τον ίδιο τρόπο. Αυτό είναι ο ορισμός της σχιζοφρένειας.
 • »Να κάνεις τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο με τις ίδιες σκέψεις και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα» αυτό είναι η σχιζοφρένεια.
Το χειρότερο δε είναι, πως η σχιζοφρένεια όταν επαναλαμβάνεται συνεχώς, από μια μεγάλη ομάδα, μάζα ανθρώπων γίνεται, παράδοση, Α-ληθινή, πίστη, ήθη, έθιμο… αποκτά υπόσταση. Η Συμφωνία σου και η επανάληψη της δίνει στην σχιζοφρένεια ύπαρξη.  Μια ελάχιστα μικρή παρατήρηση στο περιβάλλον ειδικά στο πολιτικό θα σου δείξει την καθημερινή εφαρμογή αυτού του ορισμού, σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού πεδίου. Μόνο έξω από το κάθε σύστημα κοινωνικό, πολιτικό, εκκλησιαστικό, συμφεροντολογικό-συνδικαλιστικό θα δοθούν λύσεις. Αλλά το θέμα είναι πως… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ…!!!
Τους αρέσει, ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,  έτσι όπως είναι τα πράγματα… Είναι σαν να λες στο πρόβατο να βγει από το μαντρί μακριά από την επιτήρηση του τσοπάνη, και την φύλαξη του τσοπανόσκυλου.. ΜΠΑ δεν νομίζω.. !!
Αν θέλεις να αποδυναμώσεις και να διασπάσεις, να κόψεις στα δύο μια χώρα με πανάρχαιο πολιτισμό και κουλτούρα, ρίξε της μέσα ένα πολιτικό, μια εκκλησία, ένα δικαστήριο. Με όμορφα λόγια και παθητική στάση, πετυχαίνει κάποιος να κυριαρχήσει πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ισχύ. Τις μέλισσες με το μέλι τις πιάνεις, όχι με το σπαθί… λες να μην το ξέρουν οι επικυρίαρχοι??? Γι αυτό και έφτιαξαν την πολιτική, τις θρησκείες, τους παπάδες,τους πολιτικούς. Στοιχίζουν λιγότερο από τους πολέμους και τους στρατηγούς και είναι και πιο καλοί μαρκετίστικα. Με τα κουστουμάκια τους, τα άμφια τους, τα γελάκια τους, τα τερτίπια τους.. όλοι είναι απόλυτα ΙΔΙΟΙ, σαν να είναι κλωνοποιημένοι. ΛΕΣ ??
dali-landscape-with-butterflies
Σε ενοχλεί που σε αποκαλώ πρόβατο ?
Μόνο το πρόβατο, που θεωρεί πως είναι αετός, ενοχλείται. Αν δεν είναι ήδη πρόβατο, ψηφοφόρος, πιστός τι να ενοχληθεί? Δεν αφορά αυτόν? Αλλά είναι οι άνθρωποι γενικότερα, πρόβατα, όχι μόνο ως ψηφοφόροι αλλά και ως οπαδοί, πιστοί, φίλαθλοι, τηλεθεατές, κλπ. Πρόβατα, μάζα, πλήθος. και αυτό το συλλογικό ασυνείδητο είναι που καταταλαιπωρεί την ανθρωπότητα, Αυτή η προβατίλα.Βρωμάει η Γη από την δυσωδία των Σκέψεων των συναισθημάτων και των πράξεων τους.
Έσπασαν τα καλούπια της δημιουργίας, των ηρώων, των πολεμιστών ή είναι τόσο πολύ δυσεύρετα? Αντίθετα τα καλούπια με τους προδότες και αυτούς που σέρνονται είναι ατελείωτα. Αναπαράγονται φρακταλικά. Από πάντα … Μέχρι σήμερα..
Θα πρέπει η αποχή από τις κάλπες να είναι ο νικητής … αλλά για να δούμε πόσα πρόβατα θα βελάξουν και θα το αποκαλούν ψηφοφορία..και ελεύθερη βούληση και συμμετοχή στα κοινά… και όλες αυτές τις γελοιότητες που θεωρούν αληθινές. Πλάκα έχει τελικά.. !!
Όλοι αυτοί που φωνάζουν για Δημοκρατία, ούτε που ξέρουν τι στο καλό είναι αυτή η Δημοκρατία. Είναι οι ίδιοι που δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν ποιός είναι ο Παρθενώνας και ποιά η Ακρόπολη, που νομίζουν πως ο Πλούτωνας είναι Θεός και όχι πλανήτης που πιστεύουν πως είναι οι ίδιοι θεοί, και πολλά άλλα τέτοια τραγικά-γραφικά και ανόητα. Που η φιλοσοφία ζωής που έχουν,-Φυσικά και έχουν φιλοσοφία ζωής, τι νόμισες- περιλαμβάνει λίγο απ όλα. Λίγο Ανατολή και λίγο Δύση. Λίγο από Καστανέντα και λίγο από Χριστό, λίγο από Ολύμπιους θεούς και λίγο από Μάρξ, και Ζεν και Ηράκλειτος, και μεταφυσική αλλά και επιστημονική τεκμηρίωση… όλα με όλα, ούτε καν μια σούπα της προκοπής δεν φτιάχνεται με τόσα υλικά, όχι φιλοσοφία ζωής..
Επειδή πιστεύουν πως  δημοκρατία, είναι η ελευθεριότητα και η κραιπάλη που έχουν μάθει να αποκαλούν ζωή, θα ξανά εγκλωβιστούν και θα παραμείνουν ΜΕΣΑ στην ΣΠΗΛΙΑ, σε ένα σύστημα φυλακισμένου, απόλυτα απολυταρχικό… ΧΑ ΧΑ ΧΑ και μετά βρίζουν τους Κινέζους.. ξανά ΧΑ ΧΑ ΧΑ οι Κινέζοι είναι ήδη μέσα στο σπίτι σου…ελεύθερε πολίτη.. !! Ελεύθερε-Ανθρωπάκο !
dali_pma_05_16

Αν κατά τύχη θέλεις να δεις, να μάθεις τι να κάνεις, μάθε και κάνε ότι κάνουν οι άλλοι άνθρωποι πριν  από σένα. Ξέρεις αυτοί που σκότωσες, αφού πριν τους εξευτέλισες.
 • Έκανε πάντα μπάνιο σε παγωμένο νερό.
  Έτρωγε πάντα ελάχιστα και πολύ προσεκτικά.
  Κοιμόταν πολύ λίγο και ποτέ σε κρεβάτι μαλακό.
  Πιλοτάρισε το πρώτο αεροπλάνο στην Αυστραλία.
  Ήταν απόλυτα πιστός σύντροφος στην σύζυγο του.
  Άψογα γυμνασμένος.
  Απόλυτα πειθαρχημένος.
  Είχε έναν Αδυσώπητα Άκαμπτο Σκοπό.
  Δεν ένοιωθε φόβο και είχε μεγάλη διαύγεια Πνεύματος.
   Ποιός ήταν?
Αν δεν ξέρεις ποιός ήταν αυτός ο άνθρωπος, αλλά ξέρεις ποιός είναι αυτός ο χοντρός με αγάπη στα κοκορέτσια, στα κοντοσούβλια,  αυτός ντε που ήταν ο αρχηγός της διαφθοράς, που αποκαλούσε κυβέρνηση… ΧΜ ΧΜ ΧΜ … !!!
 • » Πολλές φορές, όταν ξυπνώ από το σώμα στον εαυτό μου και βρίσκομαι έξω από τα άλλα πράγματα αλλά μέσα στον εαυτό μου, βλέποντας τόσο θαυμαστή ομορφιά και πιστεύοντας τότε περισσότερο από κάθε άλλη φορά ότι ανήκω σε μια ανώτερη μοίρα -αφού έχω ενεργοποιήσει μια έξοχη ζωή, έχω καταλήξει να ταυτιστώ με το Θείο και βρίσκομαι εγκαταστημένος μέσα σε αυτό, έχοντας φθάσει στην ενεργοποίηση εκείνη με το να εγκατασταθώ πάνω σε καθετί άλλο νοητό — όταν, έπειτα από αυτή τη στάση μέσα στο Θείο, κατεβαίνω από το Νου στο λογικό, απορώ πώς και κατεβαίνω τώρα και με ποιό τρόπο έφτασε κάποτε η ψυχή μου να βρεθεί μέσα στο σώμα τη στιγμή που, και μέσα στο σώμα που βρίσκεται, είναι καθ’ αυτήν έτσι όπως φανερώθηκε… « Ποιός μεγάλος άνθρωπος ήταν?
Υπάρχει Μαγεία, Ελευθερία σε αυτό το Σύμπαν, και θα την δεις μόνο αν είσαι πρόθυμος να την ζήσεις, να την ακολουθήσεις. Θα την δεις μόνο αν καταφέρεις να είσαι πειθαρχημένος σαν ένας πολεμιστής. Αυτό είναι που πολλοί άνθρωποι σου έχουν δείξει και πως γίνεται και πως το κάνουν. Αλλά δεν θέλεις να το πιστέψεις γιατί έχεις μάθει να πιστεύεις και όχι να δρας. Μπορείς να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό? Μπορείς να τρως ελάχιστα, να κοιμάσαι ακόμη ποιό ελάχιστα και να είσαι συνεπής στα λόγια και στις Σκέψεις σου? Να είσαι πιστός στην, στον σύντροφο σου? Να έχεις έναν Άκαμπτο Σκοπό?
Όχι δεν μπορείς το ξέρω…. Γι αυτό δεν είσαι πολεμιστής
και δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να είσαι Μάγος.
Ο Μυστικός Δείπνος- Salvador Dali
Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να είσαι Ελεύθερο Ον,
αν δεν μπορείς,
αν δεν αντέχεις, να είσαι πολεμιστής.
mag

Μετά από όλα αυτά, που είναι και περιορισμένα λόγω χώρου… Η Λασέρτα μου φαίνεται πιο πραγματική !! .. και έχει κάθε λόγο να υποτιμά και να θεωρεί το ανθρώπινο είδος κατώτερο.. !
Category: My files | Added by: anti-ntp
Views: 268 | Downloads: 0 | Comments: 5 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
ΜΟΥΣΙΚΗ

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Search
τι εστι bildeberg
Site friends
 • Create a free website
 • Online Desktop
 • Free Online Games
 • Video Tutorials
 • All HTML Tags
 • Browser Kits
 • ελλινικη bildeberg
  σχεδιο μειωσης πλ
  ξεμπροστιασμα
  σκοτεινες δυναμεις
  ελεγχος νου
  ελεγχος νου 2
  ελεγχος νου 3
  σχεδιο μπλε ακτινα
  μικροτσιπ
  η αληθεια για 9/11
  Ελληνικο ονειρο
  ψευτικο χρεος

   Copyright MyCorp © 2018
  Website builderuCoz