Main My profile Registration Log out Login
Welcome Guest | RSS
Tuesday
2018-12-18
4:46 PM
ΑΦΥΠΝΗΣΤΙΤΕΑΝΤΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ
Save
MENU
ντοκουμεντο
αληθειες
αληθεια fb
παγκοσμια κυβερνησ
μασονικη ελλας1
μασονικη ελλας 2
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
ολα ειναι ψεμα
ξυπνα απ το ματριξ
απατη θερμοκηπιου
αληθεια 10 λεπτα
ψυχιατρικη θανατου
σχεδιο μονσαντο
σατανικη disney
γγιατι μας ανεχοντ
Login form
Main » Files » My files

Αγανακτισμένοι Σχιζο-φρενείς no1
2011-10-03, 2:21 AM

Αγανακτισμένοι Σχιζο-φρενείς

1200421815_12
Αγανακτισμένε-Ελεύθερε-Ανθρωπάκο της πλατείας, ναι ΕΣΥ που διαμαρτύρεσαι και φωνάζεις για το μνημόνιο, για το μεσοπρόθεσμο, για το ΔΝΤ για τις αυξήσεις στα γάλατα, στα κρέατα, για την απαγόρευση του καπνίσματος..  Ναι ΕΣΥ που τρέχεις στα διάφορα γραφεία πολιτικά και συνδικαλιστικά και φωνάζεις για να έχεις απολαβές και δικαιώματα περισσότερα, και εις βάρος πολλές φορές, από τον συν άνθρωπο σου. ΕΣΥ που σπας και καταστρέφεις επιβεβαιώνοντας ότι η ανθρωπότητα αντι-εξελίσσεται ταχέως, ΕΣΥ που μουντζώνεις, ουρλιάζεις, χτυπιέσαι εν μέσω σουβλακίου και κόκα κόλας. ΕΣΥ…  Έχεις ξεχάσει κάτι βασικό.
Η επανάσταση ξεκινάει ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
Από εσένα και τις δικές σου συνήθειες, πράξεις, σκέψεις, συναισθήματα.
Αλλά ΕΣΥ τι κάνεις? Έτσι δουλικός και υποτακτικός που επέτρεψες να σε κάνουν, λίγα πράγματα μπορείς πια να κάνεις. Χοροπηδάς γύρω γύρω σαν μαριονέτα και ψάχνεις εχθρούς  έξω από σένα, όταν ο εχθρός είναι μέσα στο κάστρο. Τον έχεις ήδη αποδεχτεί και τον χειροκροτάς κι από πάνω. Δεν μπορείς να απαλλαγείς από δαύτον αν πρώτα δεν τον εντοπίσεις, δεν καταλάβεις ποιός είναι ο κατεργάρης που κάνει την ζημιά. ..και μετά..! Ποιός είναι ο εχθρός?.. αν δεν είναι ο ανεμόμυλος? Ψάξε απ έξω και δεν θα τον βρεις ποτέ. Γιατί..
 • Ο Εχθρός είναι το ‘εγώ’ και είναι μέσα σου.. !
Η Ιστορία και η πρακτική έχει δείξει πως τον ανταγωνιστή σου, τον αντίπαλο σου, τον εχθρό σου, πρέπει να τον αποτελειώνεις με την πρώτη ευκαιρία, οριστικά και αμετάκλητα. Όποιος κι αν είναι, κοντινός ή μακρινός, δυνατός ή αδύναμος. Ο Εχθρός είναι πάντα, εχθρός. Υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα στην ανθρώπινη ιστορία μεγάλων ανθρώπων αλλά και λαών που έκαναν το λάθος να αφήσουν –δήθεν μεγαλόπρεπα και αλτρουιστικά- ελεύθερους και να μην αποτελειώσουν, να μην συντρίψουν τους εχθρούς τους όταν είχαν την ευκαιρία και μετά να τους ξανά-βρουν μπροστά τους. Το πλήρωσαν με γενοκτονίες και με πολύ αίμα, και οι λαοί και οι άνθρωποι.
Είναι Σχιζοφρένεια οι άνθρωποι να ‘’θέλουν’’ να αλλάξουν τα πάντα μέσα σε μια νύχτα, να αλλάξουν τον κόσμο κατά προτίμηση και κατά προτεραιότητα γιατί ο εαυτός τους φυσικά είναι τέλειος, κάτι μικροδιορθώσεις, χρειάζεται που δεν τις λες και αλλαγές. Αλλά ΑΣΕ τον Εαυτό τώρα, εδώ μιλάμε για να αλλάξουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ, τον κόσμο και ειδικότερα, το κοινωνικό  και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Μιλάνε λες και -το κοινωνικό  και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα,- από μόνο του πήγε και εγκαταστάθηκε εκεί, λες και δεν το επέλεξαν, με την ψήφο τους, αυτοί οι ίδιοι που σήμερα διαμαρτύρονται. Μιλάνε λες και ο εχθρός είναι κάτι έξω και μακριά από αυτούς. Λες και τον έφερε κάποιος άλλος στο σπίτι τους και πρέπει να τον διώξουν. Βιάζονται δε και πάρα πολύ, και απογοητεύονται που δεν συμβαίνει αυτό, άμεσα, Τώρα.
 • Ποτέ ΕΣΥ που διαμαρτύρεσαι και φωνάζεις, δεν επέλεξες να ζεις στο Τώρα, δεν ξέρεις τι είναι το ΤΩΡΑ.
Αλλά διάλεξες να ζεις είτε στο παρελθόν, αναμασώντας σαν μηρυκαστικό, τις όποιος επιτυχίες και ανδραγαθήματα άλλων, είτε φαντασιώνοντας  το λαμπρό μέλλον που σε περιμένει, όταν θα έρθουν  να σε σώσουν οι Ελ, οι Ε, οι Ολύμπιοι, οι Πλειάδειοι, οι Ανδρομέδιοι, οι Λυτρωτές, οι Σωτήρες, ο Xenou, o lam, τα ζούδια και οι θεοί-παράσιτα. Χωρίς να συνυπολογίζω στους προηγούμενους και αυτούς που ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΟΙ… !
Κακόμοιρο πλάσμα  θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να αλλάξεις Εσύ. Έτσι δουλοπρεπής και προσκυνημένος που είσαι, δεν είσαι σε θέση ούτε μια αναπνοή σου, μια σκέψη σου, μια συνήθεια σου  να αλλάξεις.  Όχι τον κόσμο που συμφώνησες να είναι έτσι όπως είναι.  Η Απόλυτη σχιζοφρένεια. Κοιμάσαι πάντα με τον ίδιο τρόπο, στο ίδιο σημείο, τρως την ίδια τροφή, την ίδια ώρα, έχεις μια ομάδα να υποστηρίζεις, ένα πολιτικό να παρακαλάς, μια εκκλησία να προσκυνάς, κι ένα θεό να σου βρίσκεται σε δύσκολες ώρες. Όλο αυτό το τρελό συνονθύλευμα το ονομάζεις κοινωνία, πολιτεία, κόσμο, και παλεύεις με νύχια και με δόντια όποιον θελήσει να στον πάρει, αμφισβητήσει, διαφοροποιήσει..
 • Από όποια πλευρά κι αν  το δει κάποιος παρατηρητής, και να θελήσει να το σχολιάσει καταλήγει στηναπόλυτη σχιζοφρένεια. Καμιά σύνδεση με την λογική.
person_main
 • Το μεγαλύτερο έγκλημα σε αυτό το Σύμπαν είναι να αφήνεις, να σε πείθουν πως είναι Α-ληθινό και ΕΣΥ μέρος του..!
Τι να κάνεις? ή τι να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ?
Αν..!  λέω τώρα, ΑΝ θέλεις να αλλάξεις αυτό το σύστημα που τόσο λες πως, σε ενοχλεί, και διαμαρτύρεσαι και φωνάζεις και κάνεις διαδηλώσεις και είσαι τάχα θύμα κατά πως λες, να τι να κάνεις ή τι να μην κάνεις.
Κλείσε το χαζοκούτι που ακόμη κάθεσαι και κοιτάς τις αηδίες που σου σερβίρουν. Που καταπίνεις τροφή αμάσητη. Δεν είναι ούτε για κάποιον υπανάπτυκτο. Δεν καταλαβαίνω αφού κανείς, όπως  λέει, ΔΕΝ  βλέπει αυτή την τουρκική αηδία πως κι αυτή έχει τόση ακροαματικότητα? Αφού κανείς όπως  λέει, ΔΕΝ  βλέπει τον Χατζηνικολάου και τον Τράγκα και την Τρέμη τότε πως αυτοί εξακολουθούν να υπάρχουν όπως και πριν από 15 χρόνια?
Αφού όλοι υποτιμούν στις κουβέντες, στα λόγια,  τα λεγόμενα πρωινάδικα και τα συναφή, τις εφημερίδες και τα περιοδικά της μαζικής κατεύθυνσης, τότε πως αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν?
Αφού είσαι απόγονος του Λεωνίδα και του Αλέξανδρου, όπως εσύ λες, πως επιτρέπεις, να είσαι υποδουλωμένος σε αδύναμα όντα?
Αφού είσαι κατά δήλωση σου Δυνατός σαν θεός, γιατί τρέμεις στην ιδέα του να είσαι Άτομο? ..και μπερδεύεις όλα με όλα. Αν ανοίξεις ένα λεξικό θα δεις πως είναι άλλο ο ατομικισμός και άλλο το ΑΤΟΜΟ, ούτε καν συνώνυμα δεν είναι.
Άλλο… μοναξιά και άλλο μοναχικότητα. Άλλο να ζεις μέσα στην κοινωνία και άλλο να γίνεσαι ένα με αυτή. Άλλο να απολαμβάνεις μια πολυτέλεια αν την διαθέτεις, και άλλο να την θεωρείς αναγκαία για την ζωή σου.
Άλλο να πας θέατρο και άλλο να είσαι οπαδός μιας ομάδας, όποιας ομάδας. Άλλο να είσαι Πνευματικό Ον και άλλο πιστός μια κάποιας εκκλησίας, θρησκείας, εταιρίας.
Αν σαν άνθρωπος ήσουν  Άτομο και όχι μάζα, πλήθος, πρόβατο, κοπάδι, θα ζούσες σε άλλη κοινωνία. Αλλά αυτό θέλει Δύναμη, ψυχής, πνεύματος,  δράσης, ειδικά σε μια κοινωνία που η προβατίλα και το βέλασμα είναι η πλέον κυρίαρχη φυλή.
 • Όταν θα μάθεις να ξεχωρίζεις τις λέξεις και τους ορισμούς των λέξεων που χρησιμοποιείς τότε ίσως να βγεις από την σχιζοφρένεια που ΜΟΝΟΣ σου ΣΚΟΠΙΜΑ και από ΕΠΙΛΟΓΗ μπήκες και εξακολουθείς να βρίσκεσαι.
donquixote
Ξέχασες Πως
Category: My files | Added by: anti-ntp
Views: 337 | Downloads: 0 | Comments: 2 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
ΜΟΥΣΙΚΗ

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
Search
τι εστι bildeberg
Site friends
 • Create a free website
 • Online Desktop
 • Free Online Games
 • Video Tutorials
 • All HTML Tags
 • Browser Kits
 • ελλινικη bildeberg
  σχεδιο μειωσης πλ
  ξεμπροστιασμα
  σκοτεινες δυναμεις
  ελεγχος νου
  ελεγχος νου 2
  ελεγχος νου 3
  σχεδιο μπλε ακτινα
  μικροτσιπ
  η αληθεια για 9/11
  Ελληνικο ονειρο
  ψευτικο χρεος

   Copyright MyCorp © 2018
  Website builderuCoz